Campanyes per al foment del comerç de proximitat

L’objectiu és mostrar els beneficis d’aquest model de consum responsable i sostenible, més necessari que mai en el context de crisi provocada per la Covid19

Aquesta nova línia de treball de Circulars sorgeix després que la crisi de la Covid19 hagi posat en evidència que el comerç local també ens ha salvat de la situació d’emergència sanitària. Quan es va fer més difícil el suministre a través de grans superfícies, el petit comerç va desplegar tota la seva creativitat i recursos per satisfer i fer fàcil l’abastiment de tot tipus de productes.

A més a més, el comerç local fa més senzilla l’adquisició de productes de proximitat, de màxima qualitat i un servei més personalitzat. Ajuda en la construcció de pobles menys contaminants perquè permet el desplaçament a peu. I tot això també té un impacte directe en la salut de les persones.

Durant el confinament es va fer visible com un poble sense comerç, és un poble sense vida.

Aquestes campanyes son una crida a recolzar i fer créixer el comerç de proximitat i volen reivindicar tots els beneficis que genera per als municipis. De moment s’ha treballat amb ajuntaments com el de Cambrils, Montbrió del Camp, Riudecanyes i Vilanova d’Escornalbou.

Per a més informació, dubtes o contractació: som@circulars.cat

Altres notícies