Nosaltres

Circulars és un projecte fruit de la intercooperació entre El Far Cooperatiu i Dignidart, dues cooperatives del Camp de Tarragona compromeses amb el territori i les seves ciutadanes.

El Far Cooperatiu i Dignidart ens vam conèixer a través de l’Ateneu CoopCamp. Les dues entitats treballàvem amb la mirada posada en la preservació del medi ambient i en la millora de la qualitat de vida de les persones que vivim en aquest món. I així és com va sorgir el nostre cooperamor.

Després de conèixer-nos, mostrar les nostres passions i compartir els nostres neguits i les nostres petites lluites diàries vam veure clar que el que somiàvem era un canvi en el model de consum. 

Ens imaginàvem un món amb menys residus, mars i platges sense plàstics, animals lliures i feliços, cels nets, persones més sanes i carreteres plenes de bicicletes.

Però un dia vam deixar d’imaginar i vam començar-ho a escriure tot en un paper. Així és com vam posar la primera pedra de Circulars.

Són Amanda, Nacho i Glòria.

Dignidart sccl és una cooperativa que es dedica al disseny i fabricació d’articles de regal i marxandatge corporatiu de forma socialment responsable. Tots els seus productes s’elaboren a través de projectes d’inserció social del nostre territori amb l’objectiu de generar llocs de feina en col·lectius històricament estigmatitzats, posant-los al centre de cada projecte per donar-los veu i visibilitat. 

Dignidart té com a objectiu principal l’eliminació de plàstic als seus packagings així com l’ús de matèries primeres respectuoses amb el medi ambient o la producció de col·leccions degudament certificades en quant a respecte de drets humans i cura del planeta. I la visibilització d’aquests principis a tot el seu etiquetatge, per difondre la importància del consum ètic i responsable.

Són Cristina, Núria, Annelie i Júlia.

El Far Cooperatiu és una cooperativa tarragonina que ofereix serveis de comunicació social i participativa amb l’objectiu de visibilitzar col·lectius que habitualment no tenen veu. Treballar la comunicació des d’una òptica social i participativa els permet obrir la mirada i construir equips de treball diversos i plurals i, per tant, obtindre resultats més consensuats. Les persones esdevenen part activa en aquest procés i són generadores del canvi de mirada que necessitem per canviar l’entorn.

El Far Cooperatiu està especialitzat en 4 àrees: assessorament en estratègies de comunicació i màrqueting, elaboració i gestió de projectes amb impacte social, formació i capacitació i creativitat i disseny amb empremta social. Aquesta darrera, impulsada juntament amb la Fundació Topromi, de la Fundació Catalunya-La Pedrera.