El nostre compromís

Un estudi de la Universitat Rovira i Virgili ha assenyalat que el litoral tarragoní és un dels més afectats per la contaminació de microplàstics, un perill que afecta greument la fauna i la salut humana. Actualment, Tarragona està a nivells molt similars als de les grans ciutats, com Barcelona, on la urbanització és molt més elevada. Segons el Sr. Jaume Folch, professor de bioquímica i biologia molecular de la URV i membre del grup TecnATox, la contaminació per microplàstics a la costa tarragonina és, avui dia, una de les més afectades de tot el Mediterrani.

A més a més, l’actual model econòmic, basat en comprar, consumir i llençar està agreujant encara més una situació ja insostenible.

Per una vida més sostenible al Camp de Tarragona

Davant d’això, les persones que impulsem el Circulars no podem restar passives i per tant, ens comprometem a:

Promoure i impulsar accions, activitats i tot allò que pugui afavorir la construcció de models de vida més sostenibles.

Treballar per tal que les administracions destinin recursos en afavorir la necessària transició eco-social.

Treballar per ampliar l’economia social i solidària al Camp de Tarragona.

Treballar contribuint a la promoció del cooperativisme com un model d’emprenedoria que posa la vida al centre i té cura de l’entorn.

Treballar donant suport a projectes del territori amb qui compartim missió i valors per tal d’ampliar la xarxa de persones implicades en la sostenibilitat i cura del nostre entorn.